Home»Noutati»Diverse»Lupta cu morile de vânt: cum nu poți scăpa de o tractare

Lupta cu morile de vânt: cum nu poți scăpa de o tractare

0
Shares
Pinterest Google+

Șoferul unui Ford F-150 a ajuns „vedetă” pe internet după ce a încercat să evite tractarea mașinii sale.

Tractarea despre care vorbim este una efectuată de o companie specializată în recuperarea vehiculelor cumpărate în leasing. Practic, în momentul în care clientul nu mai plătește ratele la timp, compania de leasing trimite un vehicul de tractare pentru a recupera bunul debitorului. În situațiile în care automobilul este parcat la adresă, vehiculul de tractare se ocupă direct de preluarea vehiculului.

Evident, aceste situații nu sunt tocmai fericite, iar șoferii vehiculelor de tractare nu sunt într-o poziție favorabilă. Se vor întâlni cu proprietari furioși care vor să-și păstreze mașinile. Se întâmplă și în România, dar la noi se practică un sistem diferit, care include un executor judecătoresc, dar există și varianta tractării prin ridicarea vehiculului.

În cazul de față, șoferul acestui Ford F-150 a cerut permisiunea celui care îi tracta vehiculul să recupereze câteva obiecte personale din vehicul. Ei bine, el a încercat să fugă cu tot cu pick-up-ul său, în ciuda faptului că puntea spate era deja prinsă cu lanțuri de vehiculul de tractare.

Puteți urmări deznodământul în clipul alăturat. Șoferul modelului F-150 a fost arestat la scurtă vreme după ce filmarea se încheie.

Previous post

Conversie off-road pentru Mazda MX-5

Next post

Un Hummer H1 a fost modificat pentru performanță pe șosea

No Comment

Leave a reply