Home»Noutati»Conversie 6×6 din Cehia pentru Chevrolet Silverado

Conversie 6×6 din Cehia pentru Chevrolet Silverado

0
Shares
Pinterest Google+

O cohmpanie din Cehia a dezvoltat un kit 6×6 pentru generația precedenta a lui Chevrolet Silverado.

Pick-up-ul american a primit încă o punte pe spate, o benă extinsă și mai multe panouri de caroserie construite special pentru a fi adaptate la noul aspect. Bena este vopsită cu Line-X XS-100 pentru protecție la zgârieturi, iar exteriorul este completat de un set de ornamente pentru bosajele aripilor și de jante de 20 inch îmbrăcate cu anvelope de off-road de 35 de inch.

Motorizarea standard este un V8 de 6.2 litri, de origine GM. Asigură 420 CP în standard, dar acesta poate să ofere între 600 și 1.200 CP. În ciuda faptului că regăsim sigla Hennessey pe caroserie, tunerul american a negat orice asociere cu această companie, care a acceptat să nu mai afișeze logotipul tunerului din Texas pe modelele sale.

Transmisia este o automată cu opt trepte care transmite puterea către cele șase roți din dotare. Cutia de transfer este comandată electronic. Punțile spate au suspensie pneumatică, în timp ce puntea față are suspensie clasică.

Rezultatul proiectului din Cehia se numește Burenko 6×6 și poate fi comandat cu un interior personalizat. Acesta poate fi îmbrăcat în piele la comandă și este echipat în standard cu sistem audio Bose, cameră de marșarier, pornire și acces fără cheie, climatizare cu reglare automată pe două zone, scaune față cu reglare electrică, ventilație și încălzire pentru scaunele făță și alte dotări preluate din gama Silverado.

Noul 6×6 va debuta la Frankfurt în cadrul Salonului Automechanika derulat între 11 și 15 septembrie. Va fi expus în standul Line-X.

https://www.youtube.com/watch?v=n2jq5gPhm

Previous post

BMW X2 M35i aduce cel mai puternic motor cu patru cilindri al mărcii

Next post

Kia Telluride a debutat: iată-l pe fratele lui Sorento!

No Comment

Leave a reply