Home»Noutati»BMW X2 M35i aduce cel mai puternic motor cu patru cilindri al mărcii

BMW X2 M35i aduce cel mai puternic motor cu patru cilindri al mărcii

0
Shares
Pinterest Google+

BMW X2 M35i este cea mai puternică variantă a SUV-ului compact cu siluetă de coupe al mărcii germane.

În același timp, este și primul vehicul echipat cu cel mai puternic motor cu patru cilindri în linie fabricat în serie de marca bavareză pentru un automobil de stradă. Este și primul motor cu patru cilindri în linie modificat de M Performance, ceea ce înseamnă că avem 306 CP și 450 Nm din această unitate. Adică la fel de mult ca vechile unități de 3.0 litri cu șase cilindri în linie folosite în gama E90.

Pe lângă acest motor, X2 M35i are o transmisie automată Steptronic cu opt trepte, reconfigurată de M Performance și care integrează și o funcție Launch Control. Tracțiunea integrală este și ea standard, iar accelerația de la 0 la 100 km/h cu funcția menționată mai sus se face în 4.9 secunde.

Modificările nu s-au oprit aici, pentru că X2 M35i are și o suspensie M Performance în standard și un sistem de frânare mai performant. El este oferit opțional și cu o suspensie adaptivă. Noutățile pentru M Performance nu se opresc, pentru că divizia a dezvoltat și un diferențial M Sport pentru puntea față. Jantele standard sunt de 19 inch, dar sunt oferite și modele cu diametrul de 20 de inch.

Schimbările la exterior sunt relativ modeste, sub forma unui set de prize de aer, grile și capace ale oglinzilor laterale vopsită într-o nuanță de gri numită Cerium. Posteriorul are un eșapament cu două ieșiri, ambele având diametrul de 100 de milimetri. La interior, clienții se bucură de un volan M Sport îmbrăcat în piele, ornamente pentru pragurile interioare și scaune M Sport.

Noul BMW X2 M35i intră în producție începând cu luna noiembrie, iar listele de comenzi ar trebui să fie deschise în curând.

Previous post

BMW X5 primește o nouă variantă hibridă: Merge 80 de kilometri în modul electric

Next post

Conversie 6x6 din Cehia pentru Chevrolet Silverado

No Comment

Leave a reply