Home»Noutati»Diverse»VIDEO: Tesla Model X nu este pentru off-road

VIDEO: Tesla Model X nu este pentru off-road

0
Shares
Pinterest Google+

Tesla Model X este un SUV 100% electric, dar știți deja asta. Modelul poate accelera foarte repede și are o autonomie suficientă pentru călătorii extra-urbane fără griji.

Faptul că este un SUV este un bonus, însă acest lucru nu înseamnă că este potrivit și pentru teren accidentat. Pentru mulți, acest lucru este clar și nu reprezintă o problemă. Știm cu toții că nu toți proprietarii de SUV-uri le conduc pe teren accidentat, iar asta se întâmplă și cu anumite modele care sunt veritabile legende ale off-road-ului.

Tesla nu și-a propus asta pentru Model X, iar garda la sol a acestui vehicul ne transmite destul de clar situația. Între timp, în Norvegia, un client pe nume Bjorn Nyland a dorit să ne arate ce s-ar întâmpla dacă ai ieși pe teren accidentat cu un Model X pe timpul iernii. Diferența între anotimpurile fără zăpadă și gheață este că poți aborda anumite trasee fără probleme și cu un vehicul care nu este un off-roader, însă lucrurile se schimbă când nu ai anvelope potrivite și dai de noroi sub zăpadă, sau dacă te nimerești fără lanțuri pe un deal înghețat.

Ei bine, acel moment te pune în situația în care trebuie să chemi un prieten care are o mașină pregătită de off-road și puțin timp liber ca să vină să te scoată din belea. Clipul de mai jos ilustrează fără probleme această situație.

Previous post

Land Rover ia în considerare un Range Rover cu două uși

Next post

GM ne arată de ce să nu pui ornamente de Crăciun pe mașini

No Comment

Leave a reply