Home»Noutati»Auto»Toyota RAV4 facelift – Modificări majore pentru interior și exterior

Toyota RAV4 facelift – Modificări majore pentru interior și exterior

0
Shares
Pinterest Google+

Toyota a expus RAV4 facelift în cadrul Salonului Auto de la New York. Așa cum era de așteptat, modelul producătorului japonez a primit o parte frontală asemănătoare cu cea văzută în premieră pe Avensis și Auris.

Grila radiatorului nu mai este atât de impozantă, iar blocurile optice au acum un design mult mai futurist. În zona posterioară se observă noile stopuri cu LED, dar și spoilerul complet modificat.

La interior, niponii spun că au folosit materiale mai bune calitativ, au montat un sistem de infotainment revizuit și accesorii din diverse materiale folosite în clasa premium.

În dreptul motorizărilor, Toyota nu a venit cu detalii, dar în schimb am avut parte de o serie de informații cu privire la RAV4 Hybrid. Prima generație a unui RAV4 hibrid dispune de o cutie eCVT și de un sistem de tracțiune intgrală botezat Electronic On-Demand All-Wheel-Drive System. Din punct de vedere structural, zvonurile spun că RAV4 Hybrid folosește aceeași arthitectură cu cea a lui Lexus NX300h. Vorbim despre un motor pe benzină de 2,5 litri și despre unul sau două propulsoare electrice în funcție de varianta de tracțiune aleasă.

Previous post

Lexus RX a debutat în cadrul Salonului Auto de la New York

Next post

Land Rover pregătește un model de mijloc în gama lui Range Rover

No Comment

Leave a reply