Home»Noutati»Diverse»Toyota Hilux Bruiser – un custom cu tentă retro pe care nu îl poți cumpăra

Toyota Hilux Bruiser – un custom cu tentă retro pe care nu îl poți cumpăra

0
Shares
Pinterest Google+

Toyota a apelat la Arctic Trucks pentru a construi un Hilux special inspirat dintr-o mașinuță radio-comandată.

Toyota Hilux a avut mai multe variante în miniatură care erau radio-comandate, iar una dintre ele era fabricată în anii 1980 și era produsă de o companie numită Tamiya. Bineînțeles, aceasta nu a ajuns în România decât dacă părinții tăi erau și generoși și aveau și ocazia să călătorească des, dar nu mai contează acest aspect acum.

Modelul de la care s-a pornit este un Hilux Cabină Extinsă, iar acesta a primit conversia standard AT35 de la Arctic Trucks, cu tot cu suspensie, anvelope de off-road de 35 de inch și bosaje umflate ale aripilor. Diferențialul a fost schimbat, iar mai multe ornamente au fost adăugate pentru a-i conferi un aspect mai agresiv.

Pentru a aminti de jucăria oferită în urmă cu mai bine de 30 de ani, specialiștii au ales o nuanță numită Diamond Blue, pe care au aplicat-o sub formă de colant. Anumite elemente ornamentale au fost replicate manual, iar pick-up-ul a primit chiar și o antenă în spatele cabinei ca să amintească de jucăria populară în anii ‘80 între copiii din Europa de Vest. Din păcate, nici astăzi nu vei putea cumpăra un Hilux la fel ca acesta în scară naturală, pentru că exemplarul din imagini a fost făcut pentru a fi expus la diferite evenimente din Regatul Unit. Dacă vă încălzește cumva acest gând, nici străinii nu-l vor putea cumpăra.

Previous post

Jeep Wrangler 6x6: o conversie propulsată de un motor cu abur

Next post

VIDEO - Ce pățește mașina ta când dai într-o groapă

No Comment

Leave a reply