Home»Noutati»Diverse»Moto Xcountry – Cel mai mare festival de hard endurocross din Europa de Est

Moto Xcountry – Cel mai mare festival de hard endurocross din Europa de Est

0
Shares
Pinterest Google+

Intre 9 şi 12 august 2012, în Buşteni, Valea Cerbului se va desfăşura cea de-a VI-a ediţie Moto Xcountry – Cel mai mare festival de hard endurocross din Europa de Est.

Festivalul va fi deschis de prologul în nocturnă urmat de patru manşe pe patru trasee diferite şi o super specială Monster Energy.

Cei mai buni piloţi din România îşi vor da întâlnire la acest festival, iar alături de ei vor participa şi concurenţi din afara ţării şi mai ales din estul Europei.

Programul competiţiei este următorul:

Joi, 9 august ­ prolog în nocturnă

Vineri 10 august: dimineaţa – manşa 1 pe un traseu, dupa amiaza – manşa 2, pe alt traseu

Sâmbată 11 august: ziua cea mai lungă, cu trasee noi: manşa 3 coincide cu etapa de Campionat Naţional de Endurocross, iar după amiaza urmează manşa 4.

Pentru cei mai buni dintre concurenţi organizatorii au pregatit Super Speciala Monster, desfăşurat în nocturnă începând cu orele 21:00 şi urmată de petrecerea de final care este şi ea o adevarată provocare pentru cei care au reuşit să bifeze toate manşele.

Duminică, 12 august, este zi de refacere după o Super Specială şi o Super Petrecere.

Organizatorii şi partenerii, Monster Energy Romania şi GTC Auto, au pregătit spectatorilor concursuri şi multe premii surpriză, printre care şi demonstraţii de sporturi extreme.

Previous post

BMW mizează pe 4x4. Am condus noile X1 şi X6 în Germania.

Next post

Am testat cel mai aventuros MINI: Cooper S Countryman ALL4

No Comment

Leave a reply