Home»Noutati»Auto»Mitsubishi L200 a debutat la Geneva

Mitsubishi L200 a debutat la Geneva

0
Shares
Pinterest Google+

Mitsubishi a expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva noua generație a pick-up-ului L200. Cunoscut în alte regiuni drept Mitsubishi Triton, cea de-a cincea reiterare a lui L200 vine cu un look mult îmbunătățit, dar și cu un habitaclu demn de o mașină de familie.

Pentru început, partea frontală a primit un look ceva mai agresiv, în timp ce zona posterioară se face remarcată prin spoilerul îmbunătățit, dar și cu ajutorul noilor stopuri.

La interior, am reușit să pipăim noul L200, iar asemeni comunicatului de presă, modelul japonez este ceva mai spațios și beneficiază și de materiale mai bune din punct de vedere calitativ. De asemenea, L200 are parte de 7 airbag-uri, dar și de sistemele de asistare a șoferului precum Trailer Stability Assist (TSA) și Lane Departure Warning (LDW).

Pentru ieșirile în off-road, Mitsubishi L200 a primit sistemul de tracțiune integrală Super Select 4WD-II care oferă 4 moduri diferite de rulare, trei pe 4×4 și unul 4×2. Pe piața din Europa, Mitsubishi L200 va sosi alături de motorul de 2,4 litri MIVEC care va fi disponibil în 2 trepte de putere. Prima oferă 154 de cai și 380 Nm, iar cea de-a doua se laudă cu 181 de cai putere și 430 Nm.

În dreptul transmisiilor amintim de una manuală în 6 și de una automată în 5 trepte cu Sport Mode și padele pentru schimbarea vitezelor.

Conform oficialilor Mitsubishi, noul L200 va ajunge în Europa în această vară.

Previous post

Mercedes-Benz G-Class Sahara by Mansory

Next post

Qoros 3 City SUV - Vedeta chinezilor de la Geneva

No Comment

Leave a reply