Home»Noutati»Mercedes a provocat avarii de 15.000 de euro la un Tesla Model X închiriat

Mercedes a provocat avarii de 15.000 de euro la un Tesla Model X închiriat

0
Shares
Pinterest Google+

Mercedes-Benz este acuzat de un cuplu german că le-a avariat SUV-ul pe care l-a închiriat prin Sixt.

Cuplul german deține un Tesla Model X pe care l-a închiriat vreme de șapte săptămâni celor de la Daimler în regim de consignație prin Sixt, iar producătorul german de automobile l-a supus la diferite texte extreme. Aparent, vehiculul a fost dezasamblat complet și apoi asamblat la loc, iar datele sale arată că a fost condus pe mai multe circuite și în condiții extreme.

Daimler a dus SUV-ul electric închiriat pe circuite din Spania și Germania, lucru interzis de contractul de închiriere, iar modelul a fost condus într-o manieră diferită de o utilizare normală. Din cauza modului în care a fost exploatat, SUV-ul a pierdut aproximativ 2.000 de euro în valoare și a suferit avarii în valoare de 15.674 de euro.

Cuplul care deține acel exemplar dorește să fie despăgubit cu 99.392 euro de către cei de la Daimler sau Sixt, dar se teme că nu poate să facă față financiar unei bătălii în instanță cu cei care dețin marca Mercedes-Benz sau cu compania de închirieri. Potrivit cotidianului german Spiegel, cuplul a fost deja compensat pentru pagubele suferite de vehiculul lor, ceea ce face situația cu atât mai dificilă în cazul unei acțiuni legale.

Reprezentanții Daimler le-au confirmat americanilor de la Jalopnik faptul că închirierea de vehicule în scop de comparativ este o procedură comună în industria auto și că avarierea acestora este tratată la fel ca orice problemă legată de asigurări în cazul închirierii unui autovehicul.

Previous post

Volkswagen confirmă cel de-al doilea SUV electric din gama sa

Next post

Hyundai ar putea fi partenerul tehnic al italienilor de la Fiat Chrysler Automobiles

No Comment

Leave a reply