Home»Tehnica»Proiecte custom»Implant off-road pentru Mercedes-Benz E-Class All Terrain

Implant off-road pentru Mercedes-Benz E-Class All Terrain

0
Shares
Pinterest Google+

Mercedes-Benz E-Class All-Terrain 4×4² este numele exponatului din galeria foto, iar el nu este o creație în Photoshop.

Vehiculul din imagini este rezultatul muncii unui inginer al mărcii germane, care a lucrat în timpul său liber pentru un vis care s-a materializat prin modificarea extremă a lui E-Class All-Terrain.

Creația îi aparține lui Jurgen Eberle, iar transformarea imaginată de el a implicat montarea de punți portale. În mod interesant, punțile au fost integrate cu păstrarea suspensiei multilink și a amortizoarelor pneumatice. Compromisul limitează capacitățile off-road care ar fi putut să fie aduse cu punți portale clasice.

Garda la sol a crescut la 40 de centimetri, iar anvelopele care îl echipează pe acest model sunt de 31 de inch, în timp ce ecartamentul a crescut cu aproape 20 de centimetri.

Motorizarea a rămas una standard de la steaua în trei puncte, un V6 turbo de 3.5 litri care livrează 333 CP, dar și transmisia automată cu nouă trepte din dotare nu a fost modificată.

Asta înseamnă că vehiculul din imagine nu are reductor, în ciuda noilor sale unghiuri de atac și de trecere, care l-ar face invidios și pe un G-Class. Diferențialele nu sunt nici ele blocabile, deci tot șoferul unui Gelandewagen râde la urmă.

Nemții de la Auto Bild au condus în exclusivitate acest model, despre care englezii de la Auto Express afirmă că ar putea ajunge să fie fabricat în serie limitată. Nu vă faceți speranțe deșarte, pentru că acele exemplare ar urmă să coste pe măsura exclusivității oferite.

Previous post

VIDEO: Mercedes-Benz X-Class se prezintă prin clipuri oficiale

Next post

Shelby F-150 Super Snake: 750 CP pe un pick-up de fabrică

No Comment

Leave a reply