Home»Noutati»Auto»Ford aniversează 400.000 de motoare EcoBoost produse la fabrica de la Craiova

Ford aniversează 400.000 de motoare EcoBoost produse la fabrica de la Craiova

0
Shares
Pinterest Google+

Ford a produs motorul cu numărul 400.000 la fabrica sa din Craiova de la lansarea producției în 2012. Asamblarea motoarelor EcoBoost a demarat în mai 2012 cu unitatea de 1 litru, urmat în aprilie 2013 de motorul EcoBoost de 1,5 litri. În prezent, Ford fabrică la Craiova aproximativ 700 de motoare pe zi.

Motorul aniversar este un 1.0 EcoBoost de 125 CP care a fost livrat la fabrica Ford de la Saarlouis (Germania) pentru a echipa un model Focus Titanium Deep Impact Blue, în 5 uși.

“Suntem foarte mândri de această realizare a fabricii de la Craiova. Uzina de Motoare de la Craiova are un rol foarte important în ansamblul flexibilității sistemului global Ford de producție a motoarelor, contribuind semnificativ la cerererea mare pentru vehicule Ford cu consum redus de combustibil și emisii scăzute de CO2”, a declarat John Oldham, șeful Secției de Producție Motoare de la Ford Craiova.

Pentru a marca într-un mare stil producția a 400.000 de motoare, , echipa Ford Craiova și pilotul Simone Tempestini au creat un film special, inspirat de faimoasele serii „Gymkhana” ale lui Ken Block.

Previous post

Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 Gronos - Ediție specială

Next post

Dusterul pick-up cu cabină dublă va debuta la Buenos Aires

No Comment

Leave a reply