Home»Noutati»Auto»Echipa de tehnicieni Mazda care a reprezentat România a ocupat locul 5 în cadrul concursului european MazTech

Echipa de tehnicieni Mazda care a reprezentat România a ocupat locul 5 în cadrul concursului european MazTech

0
Shares
Pinterest Google+

Săptămâna trecută, în cadrul Mazda Space, hub-ul de evenimente al companiei din Barcelona, a avut loc evenimentul MazTech, un concurs european de tehnicieni Mazda. Titlul a fost obținut de nemții Daniel Neises și Markus Mößner, aceștia reușind să formeze cea mai bună echipă a anului.

Echipa care a reprezentat România a ocupat locul 5, devansând tehnicieni din alte țări vestice.

Un total de 20 de echipe din întreaga Europă, care s-au calificat după ce au câștigat concursuri regionale organizate în ultimele 12 luni de către organizații locale Mazda și distribuitori independenți, s-au întrecut pentru titlu.

Fiecare pereche s-a confruntat cu situații solicitante de depanare și de reparații la Mazda Space, lucrând contra cronometru la modele cum ar fi Mazda MX-5, Mazda2 și Mazda3.

“Ca tehnicieni și furnizori de servicii, MazTech ne stimulează să depunem eforturi pentru excelență îmbunătățind continuu cunoștințele și abilitățile noastre. Acest lucru ne ajută să menținem în mod constant calitatea excepțională a serviciilor, care, la rândul lor sporesc satisfacția clienților, a dealerilor și ajută, de asemenea, la creșterea reputației”, a explicat Dirk Weiss, director Customer Service Suport Tehnic European Mazda Motor Europa.

Previous post

Alexandros Motors inaugurează showroomul Great Wall din București

Next post

Mitsubishi L200 într-un comparativ ciudat cu Volkswagen Amarok și Toyota Hilux

No Comment

Leave a reply