Home»Sport»Moto»Ducati Panigale V4 deschide un nou capitol pentru marca italiană

Ducati Panigale V4 deschide un nou capitol pentru marca italiană

0
Shares
Pinterest Google+

Ducati Panigale V4 a devenit cea mai puternică motocicletă de serie disponibilă în prezent pe piață.

V-ați dat seama încă din poze că nu este de off-road, dar suntem gata cu toții să acceptăm și alt fel de aventură în viețile noastre, mai ales când vine în stil italienesc și cu un sunet inconfundabil.

Vorbim despre un motor V4 derivat din Desmosedici-ul din MotoGP, care îi asigură un raport putere/greutate de 1.1 cai putere pentru fiecare kilogram, pentru că dezvoltă 214 CP acest model din doar 1.103 centimetri cubi, în timp ce motocicleta întregă are doar 195 de kilograme.

Creația italienilor pare a fi prea extremă pentru drumurile publice din România, dar are drept de circulație și pe acestea. În plus, ea poate să facă legea pe un circuit fără să vină cu nimic în plus față de fabrică, poate doar un set de anvelope slick. Mai menționăm și un sistem ABS care permite frânarea în curbe, un quickshifter care ia în considerare unghiul la care este înclinată motocicleta și trei moduri de rulare care permit controlul în aproape orice situație. 

Acestea fiind spuse, noi o să ascultăm de mai multe ori motorul său V4 și ne vom imagina cum ar fi acesta pe un Multistrada cu anvelope adecvate de adventure touring. 

Previous post

Dacia Duster păstrează prețul de pornire al variantei de bază în Franța

Next post

Lamborghini Urus primește un nou teaser și ne dezvăluie modul său de nisip

No Comment

Leave a reply