Home»Noutati»Dakar 2019: Mani Gyenes este pe locul doi după a patra probă specială

Dakar 2019: Mani Gyenes este pe locul doi după a patra probă specială

0
Shares
Pinterest Google+

Mani Gyenes este pe locul doi la clasă în Dakar 2019 după prima parte a etapei maraton.

După ce a parcurs 406 kilometri de probă specială, Mani a reușit al doilea cel mai bun timp al clasei Malle Moto, adică 4 ore, 51 de minute și 44 de secunde. În fața sa a fost doar englezul Max Hunt, care are un avans de cinci minute și 50 de secunde.

Rezultatul fantastic al lui Emanuel Gyenes este cu atât mai impresionant dacă luăm în considerare faptul că el a suferit în noiembrie o fractură de humerus și încă nu s-a refăcut complet după această accidentare.

Riderul sătmărean este la cea de-a noua participare în Dakar și prezintă rezultatele sale pe pagina personală de Facebook pe cât de des posibil. Spre deosebire de înscrierile precedente, Mani aleargă la clasa Malle Moto, care împlică alergarea fără echipă de asistență.

El își repară singur motocicleta și are la dispoziție o trusă de scule de dimensiuni limitate, iar organizatorii îi oferă doar transportul acestei truse de la un bivouac la altul. Până la această accidentare, Mani Gyenes era văzut drept favorit al clasei, dar fiind experiența sa ridicată în Dakar.

Îi ținem pumnii să treacă cu bine peste încercările grele pe care i le pune în față traseul de concurs și accidentarea suferită.

Previous post

Dacia Duster 4x4 va fi disponibil și cu transmisie automată

Next post

Hyundai Elevate: conceptul unei mașini "cu picioare"

No Comment

Leave a reply