Home»Noutati»Diverse»Wrangler 6×6 cu 707 CP: Cine îl fabrică și cât costă?

Wrangler 6×6 cu 707 CP: Cine îl fabrică și cât costă?

0
Shares
Pinterest Google+

Nu poți cumpăra din showroom un Wrangler 6×6, dar există companii care pot îndeplini și această dorință.

Generația precedent a lui Wrangler a primit o conversie 6×6 realizată de Wild Boar Off-Road. Compania americană l-a prezentat la SEMA, în ianuarie 2018, iar modelul expus la acel eveniment a ajuns între timp la vânzare pe internet. Cel mai probabil, asemenea conversii vor fi dezvoltate și în baza actualei generații a lui Wrangler.

În raport cu un Wrangler JK standard, modelul are o punte suplimentară și un motor V8 de 6.2 litri, supraalimentat, care dezvoltă 707 CP. Jantele custom au fost echipate cu anvelope de 35 de inchi, iar garda la sol a fost mărită cu 12.7 centimetri.

O altă schimbare importantă este reprezentată de adăugarea unei bene, care vine deasupra punții suplimentare și prezintă în continuare un suport pentru roata de rezervă pe capacul acesteia. Bena cea nouă are încă o bandă de LED-uri.

Caroseria a primit un suport exterior de bagaje, o grilă frontală modificată, o bară față din oțel echipată cu cârlige de remorcare și un troliu, precum și un bull bar echipat cu o bandă de LED-uri. Plafonul prezintă și el încă o bară de LED-uri, în timp ce interiorul a fost îmbrăcat în piele.

Acest model costă 289.900 de dolari, o sumă impresionantă pentru un vehicul custom, chiar și unul cu 707 CP.

Previous post

Cum se transportă bradul...când ai o mașină de curse

Next post

Care este mai rapid: Jeep Trackhawk versus Tesla Model X P100D

No Comment

Leave a reply