Home»Noutati»Volkswagen Grand California – conceptul devenit realitate

Volkswagen Grand California – conceptul devenit realitate

0
Shares
Pinterest Google+

Volkswagen Grand Califonia este modelul de serie inspirat de conceptul California XXL.

Nemților nu le-a luat mult să transforme în realitate un concept bazat pe Crafter, iar rezultatul este impresionant. Volkswagen l-a lungit pe Crafter cu aproape un metru pentru a face un interior complet pentru o autorulotă, care include o baie de 84×80 cm cu tot cu vas de wc, chiuvetă și duș.

Are senzori de mișcare pentru a porni luminile și poate transporta 110 litri de apă, suficienți pentru mai multe dușuri. Accesul în spate se poate face și prin ușa dedicată din lateral, care are și treaptă electrică și lumini cu LED, activate tot prin sezori. Ușa are plasă de țânțari integrată, iar interiorul are un sistem ISOFIX pe bancheta din spate. În zona de bucătărie există un frigider cu capacitatea de 70 de litri și congelator, dar și un aragaz cu două ochiuri și o chiuvetă.

Există un sistem audio cu conectivitate Bluetooth, iar plafonul integrează o trapă generoasă. Grand California are o priză pentru duș și în spate, bună dacă ai mers prin noroi pe bicicletă. Apropo, poți pune și biciclete în spate, fiind oferit opțional un suport pentru mai multe biciclete.

Zona din spate are propriul sistem de aer condiționat, dar varianta standard are pat doar pentru două persoane. Există o variantă opțională cu două zone de dormit, amplasate deasupra zonei din spate. Poți să comanzi toate dotările din gama Crafter, inclusiv tracțiune integrală 4Motion, dar și asistent pentru unghiul mort, tempomat cu radar și asistență la menținerea benzii de rulare.

Există panouri solare pe plafon pentru încărcarea bateriei de autorulotă, un router Wi-Fi și o antenă satelit. Primele livrări debutează în 2019 și prețul său încă nu a fost dezvăluit.

Previous post

International Scout Restomod: Un off-roader cu preț de supercar

Next post

Transilvania Rally Raid Team a revenit la Cupa Mondială

No Comment

Leave a reply