Home»Noutati»Diverse»Volkswagen critică rădăcinile lui Mercedes-Benz X-Class

Volkswagen critică rădăcinile lui Mercedes-Benz X-Class

0
Shares
Pinterest Google+

Mercedes-Benz X-Class, primul pick-up oferit de un producător premium, a fost criticat de un oficial Volkswagen.

Criticile la adresa noului produs Mercedes-Benz au venit din partea lui Paul Pottinger, responsabilul Volkswagen de comunicare corporate în Australia, într-un interviu cu cei de la Motoring.com.au. Domnul Pottinger a văzut noul X-Class la Salonul Auto de la Frankfurt și l-a studiat îndeaproape, iar părerea sa este că pick-up-ul de la Mercedes-Benz are o problemă cu rădăcinile sale de la o marcă de volum, Nissan.

După cum știți deja, Clasa X este produs de uzina Renault-Nissan din apropierea orașului Barcelona, din Spania, nu de concernul Daimler. Cu toate că germanii sunt parteneri ai Renault-Nissan și alăturarea modelului lor pe linia de fabricație Renault-Nissan era logică prin prisma parteneriatului dintre aceste mărci, oficialul Volkswagen este de părere că un client ar putea fi dezamăgit să găsească balamale de la Nissan atunci când deschide portiera.

Exemplul cu balamalele este aleatoriu, pentru ca oficialul Volkswagen se referă la rădăcinile de volum ale lui X-Class, nu la reperul respectiv. Reprezentantul mărcii din Wolfsburg nu este singurul om din industria auto care critică modelul X-Class, pentru că un oficial BMW a fost primul care a criticat acest model, dar cu vorbe mai dure.

Cei de la Mercedes-Benz nu au răspuns criticilor până acum, dar ar putea să răspundă la final de 2018 prin cifre de vânzări, care ar putea fi mai tăioase decât orice cuvânt dacă intuiția Daimler a fost corectă în privința acestei lansări.

Previous post

Koenigsegg a detronat Bugatti: cea mai rapidă mașină de serie din lume atinge 444 km/h

Next post

Tractor de colecție - Porsche Diesel Junior

No Comment

Leave a reply