Home»Noutati»Auto»Volkswagen Crafter în primele imagini oficiale

Volkswagen Crafter în primele imagini oficiale

0
Shares
Pinterest Google+

Volkswagen va expune în scurt timp noul Crafter. Până la momentul cel mare, oficialii germani au publicat o serie de imagini și câteva informații referitoare la noul Crafter.

Conform oficialilor, Crafter va fi oferit în patru modele de bază, cu trei lungimi diferite și tre înălțimmi ale acoperișului. Pentru prima dată, noul Crafter oferă mai multe variante de motorizări, chiar și pentru versiunile de tonaj mare. Noul motor “EA 288 Nutz” 2.0 l TDI a fost conceput special pentru acest model, și este disponibil în patru variante. Clienții pot opta între 75 kW (102 CP), 90 kW (122 CP), 103 kW (140 CP), sau varianta biturbo TDI cu o putere de 130 kW (177 CP). Clienții mai pot alege tracțiune pe față, spate sau integrală (4Motion). De asemenea, cutia de viteze poate fi automată sau manuală.

Volkswagen Crafter va fi disponibil și cu o serie bogată de sisteme de asistență a șoferului precum ESP cu stabilizare a remorcii, ACC Cruise Control Adaptiv, sistem de frânare post – coliziune, sistem de asistență la vânt lateral (opțional), asistent de manevrare al remorcii și nu numai.

Noul Volkswagen Crafter va fi produs la uzina din Wrzesnia, Polonia.

Previous post

SunRace Open, cel mai important concurs de SUP din Romania

Next post

Americanii ne arată cum parașutează Humvee-urile

No Comment

Leave a reply