Home»Noutati»Auto»VIDEO: Tesla Model X trece prin testul elanului în Spania

VIDEO: Tesla Model X trece prin testul elanului în Spania

0
Shares
Pinterest Google+

Tesla Model X este primul SUV electric de serie disponibil comercial în majoritatea piețelor auto ale lumii.

România a început să vadă asemenea modele pe drumurile sale, chiar dacă sunt mai rare decât creațiile celor de la Lamborghini sau Ferrari. Vorbim despre un SUV electric cu tracțiune integrală, propulsie electrică, o tabletă imensă la bord și o pereche de uși spate cum nu mai găsești nicăieri.

Crossoverul de 2.5 tone a fost testat de spaniolii de la km77, care au dorit să vadă cum se comportă la celebrul test al elanului. Acesta din urmă vine din Suedia, unde este posibil să îți sară un elan în fața mașinii când conduci pe un drum național. Lucrurile au fost atât de grave la nordici de-a lungul timpului încât au făcut un obicei din această probă.

La 70 km/h, Model X se descurcă perfect, dar vehiculul manifestă subvirare dacă viteza crește cu 2 kilometri pe oră. Rezultatul este unul positiv în ciuda faptului că doboară câteva jaloane, deoarece nu sunt prezente alte semne de instabilitate.

Poate că acest video vă va face să vă gândiți puțin când conduceți cu viteză pe drumurile publice în off-roadere care nu sunt la fel de manevrabile ca un Model X.

Previous post

Mr Bean își vinde mașina: un Defender cu 3.600 de kilometri la bord

Next post

SEAT Arona este gata să-i înfrunte pe Juke și Captur

No Comment

Leave a reply