Home»Noutati»Diverse»VIDEO: Șenile pentru toți – la ce renunți când le montezi pe o mașină de lux

VIDEO: Șenile pentru toți – la ce renunți când le montezi pe o mașină de lux

0
Shares
Pinterest Google+

În cazul în care nu ați urmărit rubrica ”șenile pentru toți”, cea mai nouă apariție în domeniu este cu adevărat neașteptată.

La fel ca în cazul multor altor modificări neortodoxe aplicate unor autovehicule, totul s-a întâmplat în Rusia. Youtuberul AcademeG a cumpărat anul trecut un Bentley Continental GT, pe care a decis să-l transforme într-un proiect neconvențional. Singurul motiv de liniște pentru puriștii acestei mărci este faptul că vehiculul nu era funcțional la momentul achiziției.

Aparent, se pare că rusul care face subiectul acestui material a preferat să uite de suspensie, jante și anvelope în încercarea sa de a-și face mașina mai capabilă pe teren accidentat și a trecut într-o extremă neașteptată: șenilele.

Așadar, motorul W12, de 6.0 litri, din dotarea modelului produs în Crewe, a fost înlocuit de un V8 de 4.3 litri de origine Toyota. Mai precis, preluat de la modelul Crown. Puntea spate este rigidă, iar cutia de viteze este o automată convențională, echipată cu un convertor de cuplu. Odată cu această transformare, rusul a mers și mai departe și a montat un set de șenile.

Cu mici reglaje și prin eliminarea portierelor laterale, a rezultat un Bentley Continental GT cu motor V8 de Toyota și șenile de origine nespecificată. Este un alt proiect pe care îl putem trece la categoria ”au uitat să se întrebe dacă este o idee bună” înainte să-l înceapă. În orice caz, merită să urmăriți imaginile din clipul de mai jos, pentru că nu veți ajunge în fața unui asemenea vehicul prea curând.

Previous post

Kia pregătește un SUV de clasă mică: primele schițe oficiale

Next post

Rivian dezvăluie bateria primului pick-up electric - este cea mai mare din lume

No Comment

Leave a reply