Home»Noutati»Diverse»VIDEO: Motivul pentru care unii își cumpăra SUV-uri

VIDEO: Motivul pentru care unii își cumpăra SUV-uri

0
Shares
Pinterest Google+

Popularitatea SUV-urilor are și efecte secundare. Unul dintre acesta este comportamentul iresponsabil al unor șoferi, bazat pe faptul că sunt la volanul unui vehicul impunător.

Șoferul unui Tesla Model 3 a reușit să filmeze un asemenea exemplu pe o autostradă din SUA. Incidentul s-a derulat pe parcursul mai multor minute, însă nu au fost victime. Desigur, este un caz norocos acesta, deoarece spiritele se încing mai repede în aceste situații decât s-a întâmplat în acest clip, iar urmările sunt mult mai grave.

Cu câțiva ani în urmă, un șofer a fost intimidat de un alt participant la trafic și a tras de volan în încercarea evitării impactului cu SUV-ul său. Din nefericire, șoferul respectiv a părăsit carosabilul și a lovit un cap de pod. Cu ajutorul unei filmări realizate de un alt conducător auto, șoferul responsabil moral de acest accident a fost sancționat de poliție.

În cazul în care vă întâlniți cu un conducător auto care vă șicanează în trafic, nu intrați în jocul său și evitați conflictul cu orice preț, chiar dacă înseamnă să încetiniți. Rețineți că situația poate scăpa de sub control în orice moment și că lucrurile pot degenera într-un accident cu victime.

Așadar, iată un exemplu bun de „așa Nu!”.

Previous post

Ken Block are un nou pick-up: Are peste 900 CP!

Next post

Opel Crossland X are un nou motor diesel: Prețuri în România

No Comment

Leave a reply