Home»Video»VIDEO: Duster Oroch se laudă cu polivalența sa

VIDEO: Duster Oroch se laudă cu polivalența sa

0
Shares
Pinterest Google+

Renault Duster, fratele Daciei noastre, are un văr mai special pe nume Oroch.

În caz că nu ați urmărit subiectul, vă povestim despre varianta pick-up de fabrică a lui Renault Duster, care nu se vinde și pe Bătrânul Continent. Modelul are cinci locuri și o benă, alături de o sarcină utilă de o tonă.

El se vinde în America Latină și este un model care a atras curiozități deosebite între români. Una dintre ele este: noi de ce nu îl primim? Situația este simplă: la fel ca în cazul variantelor RS din gama Dacia vândute sub sigla Renault în acea zonă a lumii, studiile de piață au arătat că nu este rentabilă dezvoltarea și comercializarea variantelor respective în Europa.

Cifrele nu mint, iar lansările și vânzările de dragul portofoliului nu merg la constructorii cu mașini accesibile. Până și Volkswagen a eșuat în trecut cu o abordare de acest gen, iar cei care și-l aduc aminte pe Phaeton știu despre ce vorbim.

În viitor, nu excludem posibilitatea unui Duster pick-up și în Europa, dar cei dornici de așa ceva încă de azi pot să caute firma Romturingia, responsabilă de primele conversii Duster pick-up pentru un client privat – Petrom. Poate că le-ați văzut deja pe șosele. Noi am condus una în trecut și este interesantă, dar nu este Duster Oroch pentru că nu are cinci locuri, ci doar două.

Previous post

Acesta este cel mai tare Jeep din Europa în 2017

Next post

Întrecere vintage în noroi: BMW 325ix vs tancul Leopard

No Comment

Leave a reply