Home»Tehnica»Proiecte custom»Viață nouă pentru Toyota Land Cruiser 40: serie limitată de 24 de unități

Viață nouă pentru Toyota Land Cruiser 40: serie limitată de 24 de unități

0
Shares
Pinterest Google+

FJ Company este un atelier specializat în restaurarea de modele Toyota clasice, iar anul acesta au creat un nou proiect, bazat pe Toyota Land Cruiser 40.

Ei au sosit la SEMA, cel mai mare eveniment din SUA dedicat mașinilor modificate și accesoriilor auto, cu FJ43 Signature Edition. Vorbim despre o restaurarea completă a unui Toyota Land Cruiser FJ43 din 1981, care a primit numeroase elemente moderne pentru performanțe optime.

Nuanța de caroserie pe care o vedeți în galeria foto se numește Dune Beige și este mată, iar ornamentele sunt vopsite în nuanța gri gunmetal. Remarcăm și un troliu Warn 8274, proiectoare de ceață cu LED, un motor V6 de 4.0 litri modern, o suspensie custom și frâne pe disc. Cele din urmă vin de la un Toyota 4Runner din 2017, care este și donatorul motorului.

Interiorul a fost și el regândit. Scaunele din față sunt Recaro Sportster CS, pe când spatele are în continuare banchete pliabile. Sistemul audio are difuzoare Focal și un dock de iPod, pe când toate comenzile de la bord sunt refăcute din aluminiu și finisate în aceeași nuanță cu ornamentele de la exterior.

Doar 24 de FJ Signature vor fi construite, iar prețul lor nu a fost specificat. Însă, vă puteți imagina că nu sunt tocmai ieftine, prețul unui exemplar fiind în jurul a 200.000 de dolari. Trebuie să rețineți că asta înseamnă o restaurare cu modificări care să nu arate ca nuca în perete, făcută de specialiști de peste ocean.

Previous post

Chinezii de la Landwind au modificat copia de Evoque, încă seamănă

Next post

Koenigsegg a detronat Bugatti: cea mai rapidă mașină de serie din lume atinge 444 km/h

No Comment

Leave a reply