Home»Noutati»Vechiul Land Rover Defender ar putea fi fabricat de o altă companie

Vechiul Land Rover Defender ar putea fi fabricat de o altă companie

0
Shares
Pinterest Google+

Land Rover Defender va primi o nouă generație în toamna lui 2019, însă generația precedentă nu și-a încheiat cariera.

În loc să fie produsă de britanici, aceasta ar putea fi construită în continuare de o companie specializată în industria chimică. Compania respectivă se numește Ineos și interesul său pentru Defender este cunoscut încă din momentul în care modelul englezesc a ieșit din producție în așteptarea noii generații.

Aparent, cei de la Ineos au intrat în discuții cu Ford în privința unei uzine din Țara Galilor. Fabrica Ford din Bridgend produce motoare pentru Jaguar Land Rover, însă concernul deținut de Tata Motors va renunța la motoarele respective până în 2020. În lipsă de activitate, uzina respectivă ar putea prelua fabricarea modelului care ar urma să folosească tehnica și designul vechiului Defender.

Cei de la Financial Times au reușit să afle despre discuțiile dintre Ford și Ineos, fără a confirma legătura cu uzina din Țara Galilor. Însă, compania specializată în produse chimice a dezvelit faptul că vor lua o decizie finală până la finalul acestui an.

Încă nu este clar dacă modelul pregătit de Ineos va arăta exact ca vechiul Defender, însă pare că sunt hotărâți să ofere un off-roader care să mizeze pe rețeta vechiului model britanic. Totul depinde și de înțelegerea cu Land Rover în privința achiziționării drepturilor pentru respectivul model.

Previous post

Mitsubishi L200 facelift: Primele imagini oficiale

Next post

Rolls-Royce Cullinan a fost lansat în România: Este cel mai scump SUV de la noi!

No Comment

Leave a reply