Home»Noutati»Diverse»Un Hummer H1 a fost modificat pentru performanță pe șosea

Un Hummer H1 a fost modificat pentru performanță pe șosea

0
Shares
Pinterest Google+

O companie americană a modificat un Hummer H1 pentru performanță pe șosea.

Rezultatul se numește Track Titan și este la mare distanță de modelul standard. Garda la sol a scăzut cu aproape 18 centimetri, în timp ce suspensia a fost schimbată cu una adecvată pentru performanțe bune pe șosea. În limita caracteristicilor tehnice ale acestui model, desigur.

Șasiul a fost ranforsat, iar sistemul de frânare are șăse pistonașe pentru fiecare etrier și este semnat de specialiștii de la Wilwood. Diferențialul spate este cu alunecare limitată și este realizat de ARB Air, iar anvelopele sunt și ele destinate unei rulări sportive. În acest proces au fost schimbate și jantele cu un model al cărui design nu este pe placul oricui.

Motorizarea este un diesel Duramax de 6.6 litri care dezvoltă 800 CP și asigură un cuplu maxim care a trecut cu bine de pragul celor 1.000 Nm. Transmisia este un Allison 1000 și mașina a păstrat sistemul de tracțiune integrală.

Modelul rezultat este un vehicul demo pentru Mil Spec, iar asemenea proiecte pentru clienți nu sunt în plan în viitorul companiei. Scopul lui Track Titan este demonstarea capacităților inginerești ale specialiștilor din respectiva casă de tuning.

Previous post

Lupta cu morile de vânt: cum nu poți scăpa de o tractare

Next post

Transformare extremă pentru un Ford F-100

No Comment

Leave a reply