Home»Noutati»Diverse»Un ARO 10 a făcut spectacol la Cupa Orăştie

Un ARO 10 a făcut spectacol la Cupa Orăştie

0
Shares
Pinterest Google+

După 12 ani de când ultimul ARO a ieşit pe poarta fabricii din Câmpulung Muscel, câteva exemplare încă se mai încăpăţânează să reziste vremurilor, amintind românilor de perioada în care modele precum M461, 243, 244 şi mai apoi 10 şi 11, captau atenţia mai multor clienţi de pe mapamond.

Cupa Off Road Orăştie a adus la start un Aro 10 galben, care s-a bătut la clasa Standard cu modele mult mai consacrate, reuşind o prestaţie spectaculoasă mai ales în ceea de-a doua zi, rezervată trialului. Echipajul singurului ARO din concurs păstrat în formă originală a mers excelent şi a adunat cele mai multe aprecieri din partea publicului, care l-a aplaudat în repetate rânduri. Echipat cu motor turbodiesel şi câteva modificări, maşina a reuşit să parcurgă tot traseul în ciuda unei probleme tehnice la transmisie, ce a survenit în urma abordării forţate a unei urcări cu denivelări.

Text și foto: Răzvan Loghin

Previous post

Motocross CUP - Etapa numărul 2 se desfășoară la Ciolpani

Next post

Off-road fail - Un Cherokee n-are nicio șansă în fața unui râu

1 Comment

  1. […] titul “Un ARO 10 a făcut spectacol la Cupa Orăştie”, site-ul 4x4adventure.ro scrie în termini laudativi, sub semnătura lui Răzvan Loghin, despre maşina de teren construită […]

Leave a reply