Home»Tehnica»Proiecte custom»Tuning cu dureri de retină: BMW X5 6×6 sau 6×4?

Tuning cu dureri de retină: BMW X5 6×6 sau 6×4?

0
Shares
Pinterest Google+

BMW X5 este deja un model cu o poziție bine stabilită pe piață, iar prima generație este suficient de veche încât să fie pretabilă pentru proiecte trăznite.

Unul dintre acestea a fost creat de cei de la Nautiluz Creation, o echipă de specialiști în sisteme audio. În încercarea de a atrage atenția la spațiile expoziționale în care își prezintă abilitățile și propunerile pentru amatorii de tuning, cei de la Nautiluz au venit inițial cu un BMW X5 din prima generație, cu numele de cod E53, căruia i-au sudat portierele pentru a face loc pentru mai multe difuzoare.

Din punct de vedere structural, ideea este tragică, dar se pare că nu a fost suficient, așa că au tăiat spatele și au sudat încă un spate de X5 E53, cu tot cu roți. Rezultatul este primul X5 din lume cu șase roti, dar încă nu este clar dacă tracțiunea este doar 4×4 sau dacă s-au obosit să facă conversia la 6×6.

În orice caz, proiectul este încă în derulare, ceea ce înseamnă că au timp să se decidă și la acest aspect. Chiar și fără 6×6, acest X5 este unic în lume, fără ca sensul acestei expresii să fie neapărat favorabil. Dacă vă încălzește cu ceva ideea, exemplarul nu circulă pe drumurile publice și merge doar la expoziții.

Previous post

Ultimul Mercedes-Maybach G650 Landaulet a fost vândut cu 1.2 milioane de euro

Next post

Audi e-Tron Quattro debutează la sfârșit de 2018 cu încărcare wireless

No Comment

Leave a reply