Home»Off-road»Evenimente offroad»Trofeul Duster 2017: O zi lungă de aventură la Sărata Monteoru

Trofeul Duster 2017: O zi lungă de aventură la Sărata Monteoru

0
Shares
Pinterest Google+

Dacia Duster va avea o categorie separată la GTC Trophy – “Ziua cea mai lungă”, o etapă în Campionatul Național de Off-road.

Se va numi Trofeul Duster și are loc între 12 și 15 octombrie 2017 la Sărata Monteoru, în județul Buzău. Este prima cupă dedicată lui Dacia Duster în Campionatul Național de Off-road și totul are loc la o etapă importantă din acest campionat.

Concurenții care se înscriu la Trofeul Duster vor alerga în condiții de clasă Hobby, adică un grad de dificultate redus, care să le permită să-și dezvolte abilitățile de rulare în off-road în loc să-și pună mașinile în pericol. Traseul este gândit pentru un Duster de stradă cu 4×4, iar căștile nu sunt necesare. ITP-ul la zi este obligatoriu, dar aveai nevoie de el oricum ca să circuli pe drumurile publice, deci presupunem că nu este problemă pentru niciun Dusterist treaba aceasta.

Evident, vor fi și ocazii să se bucure de natura din zonă și să stea seara la o discuție și o poveste în fața unui pahar împreună cu ceilalți concurenți.

Dacă te înscrii la Trofeul GTC cu un Dacia Duster, vei fi înscris automat și la Trofeul Duster, dar vei participa și la Trofeul GTC. Altfel spus, poți să vii acasă cu două premii dacă ești bun pe off-road cu Duster-ul tău.

Trofeul Duster este compus din două probe: traseu fără cronometrare de tip „treasure hunting”, adică găsirea anumitor puncte de control. Cine găsește mai multe și cu mai mare precizie câștigă această probă. Cea de-a doua încercare este un trial contra contrometru, care nu mai necesită explicații suplimentare.

Pentru a atrage cât mai mulți concurenți cu Duster, posesorii acestui tip de automobil vor fi scutiți de taxa de licență one-event, care este în valoare de 350 de lei. Taxa de participare este estimată la 500 de lei de participant. Organizatorii vor reveni cu toate detaliile luna viitoare, iar plata se face integral la Buzău, în momentul înregistrării.

Previous post

Chery s-a relansat în Europa cu un SUV hibrid plug-in: Exceed TX

Next post

Toyota Hilux împlinește 50 de ani și îi sărbătorește cu o ediție specială

No Comment

Leave a reply