Home»Noutati»Diverse»Toyota va produce din nou piese pentru Land Cruiser Seria 40

Toyota va produce din nou piese pentru Land Cruiser Seria 40

0
Shares
Pinterest Google+

Toyota a anunțat recent că va reintroduce în producție componente pentru legendara Serie 40 a lui Land Cruiser, model ce a ieșit din producție în 1984, fiind înlocuit de Seria 70, cel care se produce și astăzi pentru anumite piețe. 

Pentru a raspunde mai bine nevoilor clienților și colecționarilor, cei de la Toyota au consultat pentru viitoarea listă de repere ce va deveni disponibilă mai mulți dealeri, dar și comunitățile de pasionați din întreaga lume. Producția ar urma să se reia rapid, iar primele livrări de piese urmând să înceapă în prima parte a anului viiror. Sunt așteptate repere ale sistemului de rulare, eșapament sau chiar motoare. Până la a definitiva o listă cu piesele ce vor intra în producție, Toyota a inițiat deja un recensământ al versiunilor aflate în uz, pe site-ul oficial . 

Despre un exemplar Land Cruiser FJ40 de colecție puteți citi în noul număr al revistei 4×4 adventure, ce se găsește în rețeaua națională inmedio. Despre sumarul acestei ediții, puteți afla mai multe detalii AICI

Previous post

A apărut nr.32 al revistei 4x4 adventure!

Next post

Noul Duster poate fi comandat începând cu 18 august

No Comment

Leave a reply