Home»Noutati»Auto»Toyota Hilux facelift. Schimbări majore de design și un motor mai bun

Toyota Hilux facelift. Schimbări majore de design și un motor mai bun

0
Shares
Pinterest Google+

Toyota a prezentat de curând cel de-al doilea facelift al best-sellerului Hilux, formulă în care pick-upul japonez este disponibil de anul acesta. Designul exterior a fost îmbunătățit radical prin desenul mai expesiv al părții frontale și folosirea unor blocuri optice noi, cu iluminare full LED. Tot la exterior observăm și noile jante din aliaj cu diametre disponibile de 17 inchi. Versiunea Invincible abundă de artificii de design și elemente de protecție ce îi dau un look distinctiv, puternic.

Interiorul a fost și el radical îmbunătățit, cu un design nou și cu instrumente de bord mult mai evoluate. Găsim aici mai multe dotări și un sistem multimedia cu ecran de 8 inch și compatibilitate Apple Car Play și Android Auto

Motorizarea pentru Europa va fi turbodieselul de 2.8 litri împins la 204 CP și un cuplu de 500Nm, cuplat la o cutie de viteze cu șase trepte, fie automată, fie manuală. Caracteristicile dinamice au avut de câștigat, demarajul fiind acum de 10 secunde pentru a ajunge la 100km/h, în timp ce media de consum declarată este de 7,8 litri.

Noua versiune a lui Hilux este așteptată să ajungă și în România, dar nu avem încă informații legate de disponibilitate și nici de preț.

Previous post

Rida Buran, un vehicul rusesc pentru situații dificile

Next post

ARO, istoria secretă. Prototipuri și versiuni mai puțin cunoscute

No Comment

Leave a reply