Home»Noutati»Diverse»Toyota confirmă versiuni electrificate pentru Land Cruiser și Hilux

Toyota confirmă versiuni electrificate pentru Land Cruiser și Hilux

0
Shares
Pinterest Google+

Toyota Australia a confirmat recent că lucrează la dezvoltarea de tehnologii hibride pentru modelele sale care până acum au scăpat tendinței actuale de electrificare. Va fi însă o mișcare ce se va concretiza în timp, targetul pentru o trecere totală la propulsii plug-in-hybrid fiind anul 2030. 

Totuși, următoarea generație Land Cruiser 300 și viitorul Hilux vor avea, se pare, și versiuni hibride, cu motoare diesel și pe benzină. Șefii Toyota au spus răspicat că o propulsie 100% electrică nu poate fi luată în calcul în acest moment pentru aceste modele 4×4, ce au nevoie de automomie în condiții grele de exploatare, iar tehnologia actuală a bateriilor nu poate asigura în prezent aceste cerințe.

În acest moment, direcția în care se merge are legătură cu reducerea emisiilor poluante, mai ales că în discuție sunt modele 4×4 care cumulează vânzări consistente la nivel global. Până să vedem așadar un Hilux pe baterii, mai durează un pic, iar asta va avea legătură doar cu o schimbare majoră în tehnologia bateriilor.

 

Previous post

Kia Sorento adjudecă premiile Red Dot Award și iF Award pentru design

Next post

Prezentare europeană a noului Honda HR-V e:HEV

1 Comment

  1. […] Toyota a anunțat foarte puține detalii despre Se, însă se știe că acest model va avea o baterie care va permite un cuplu mare și că va dispune de trei rânduri de locuri. De asemenea, Toyota susține că acest model este foarte silențios în mediu urban și în „condiții de șosea“, ceea ce sugerează că Land Cruiser Se preferă mersul pe asfalt, nu pe căi nebătute. […]

Leave a reply