Home»Noutati»Toyota ar putea lansa o variantă de serie a lui Adventure Concept în 2020

Toyota ar putea lansa o variantă de serie a lui Adventure Concept în 2020

0
Shares
Pinterest Google+

Toyota Adventure Concept, unul dintre exponatele pregătite de japonezi pentru Salonul Auto de la Los Angeles, ar putea primi o variantă de serie în mai puțin de trei ani.

Modelul anticipat de FT-AC, denumirea oficială a lui Adventure Concept, ar putea fi un crossover subcompact. În prezent, poziția aceasta în gama Toyota este ocupată de C-HR. Nu este clar dacă japonezii vor să-l înlocuiască cu varianta de serie a lui FT-AC, sau dacă planul implică lansarea celui de-al doilea crossover de clasă mică în gama Toyota.

În cazul în care această ipoteză va fi cea câștigătoare, modelul inspirat de Adventure Concept ar putea primi capacități off-road, în timp ce actualul C-HR și orice îl va înlocui va rămâne un crossover urban.

Știm deja că viitorul model va fi bazat pe platforma globală TNGA, care este folosită de C-HR și de Prius, deci nu va fi un un model precum este Jimny în gama Suzuki, adică dedicat pentru off-road. Acest lucru era clar de când a fost menționat faptul că va fi un crossover, însă oficialii Toyota au explicat și că va avea tracțiune integrală.

Este posibil ca viitorul crossover de clasă mică de la Toyota să fie mai ieftin decât C-HR, iar acest lucru s-ar putea întâmpla datorită faptului că nu este încă menționat un sistem hibrid pentru acesta. Mai avem aproape trei ani până când Adventure Concept va primi o variantă de serie, timp suficient pentru ca japonezii să-i schimbe destinația și configurația.

Previous post

Hyundai ar putea fi partenerul tehnic al italienilor de la Fiat Chrysler Automobiles

Next post

Manhart MHX6 Dirt²: 900 CP pentru un X6 M pregătit de off-road

No Comment

Leave a reply