Home»Noutati»Accesorii»TopperEZ Lift: transformă un pick-up într-o rulotă

TopperEZ Lift: transformă un pick-up într-o rulotă

0
Shares
Pinterest Google+

Pasionații de aventură au numeroase opțiuni la dispoziție atunci când vine vorba de camping.

Tocmai de aceea, în fiecare an apar noi propuneri pentru entuziaști, de la corturi mai ușoare și cu un montaj mai simplu, la diferite soluții de montare a cortului pe plafonul unei mașini. Dar ce este de făcut dacă ai un pick-up?

Ei bine, o companie americană a creat un sistem numit TopperEZLift. Ei susțin că este universal și este acționat electric de la bateria de 12 volți a vehiculului. Dar cum funcționează și pentru cine este? Evident, ai nevoie de un pick-up cu un capac generos pentru benă. Dacă are și geamuri, cu atât mai bine.

Există mai multe variante ale sistemului și îl poți cumpăra și fără cortul dedicat. Are actuatori electrici care îi permit să ridice și să țină sus capacul de benă. Pot ridica aproape 400 de kilograme, deci ar trebui să fii asigurat cu aproape orice sistem ai folosi.

Cei de la TopperEZ au făcut și un sistem pentru cei care cară unelte în benă și poate fi folosit separat de cortul oferit opțional. Singurul dezavantaj? Prețul. Costă 1.300 de dolari sistemul, iar asta fără cort. Prețul ajunge la aproape 2.000 de dolari fără transport în Europa.

Vestea bună este că vă puteți inspira din proiectul lor pentru a crea o soluție artizanală. Dacă nu ați făcut asta deja. Dacă nu montezi un cort, creatorii sistemului susțin că poți găzdui chiar și un ATV în benă, dar numai dacă ar fi încăput și fără capacul acesteia.

Previous post

Transilvania Rally Raid Team a revenit la Cupa Mondială

Next post

Mercedes-Benz EQC - ultimul teaser înainte de lansarea oficială

No Comment

Leave a reply