Home»Noutati»Tesla Cybertruck – un pick-up electric cu autonomie de 800 de km

Tesla Cybertruck – un pick-up electric cu autonomie de 800 de km

0
Shares
Pinterest Google+

În cadrul unui eveniment propriu după terminarea Salonului Auto de la Los Angeles cei de la Tesla au surprins pe toată lumea: am văzut un pick-up ce părea mai mult o primă schiță naivă a unui începător în design.

Dar Tesla Cybertruck nu e un prototip și mașina pe care o vedem în aceste fotografii va intra în producție la sfârșitul anului 2021.

Noul pick-up electric de la Tesla va putea fi comandat în trei versiuni: cu un singur motor electric pe puntea spate, cu două unități electrice pe fiecare punte și cu trei propulsoare. Un Cybertruck cu un singur motor va avea o autonomie de 400 km, iar versiunea cu trei unități electrice va depăși 800 km.

Cea mai puternică versiune Tesla Cybertruck accelerează de la 0 la 100 km/h în 2.9 secunde și poate tracta peste șase tone.

În bena cu o lungime de doi metri se pot încărca aproximativ 2,8 metri cubi. Cybertruck este dotat cu suspensie pneumatică și are o gardă la sol de 40 de centimetri. Are un unghi de abordare de 35 de grade și un unghi de degajare de 28 de grade.

Se poate deja comanda și prețurile pentru un model Tesla Cybertruck cu un singur motor încep de la 39.900 de dolari, în timp ce versiunea de top pornește de la 69.900 de dolari. Și dacă vrei să comanzi una trebuie să știi că în primele 24 de ore au fost rezervate peste 150.000 de unități și aici pot să apară probleme serioase cu livrarea.

Previous post

VW T-Roc 2.0 TDI 4Motion - Tehnici de întinerire

Next post

Bucegi 114M - camionul pensionat

No Comment

Leave a reply