Home»Noutati»Suzuki Jimny are o nouă generație

Suzuki Jimny are o nouă generație

0
Shares
Pinterest Google+

Suzuki a prezentat oficial noua generație a lui Jimny. Pentru moment, avem doar câteva imagini ale acestuia, publicate pe portalul oficial al mărcii.

Noul Jimny a abordat un design angular, ușor diferit de cel al generației precedente. Partea frontală amintește de Jeep Renegade, în timp ce posteriorlul seamănă cu aspectul predecesorului său. În orice caz, acum Jimny seamănă cu Samurai, un model care a fost mai apreciat în lumea off-road-ului decât acesta.

Pentru moment, nu există informații referitoare la motorizările acestui model, dar sunt așteptate propulsoare de cilindree mică, trecute printr-un downsizing. Pe partea tehnică, pare că a fost păstrată configurația tehnică a precedentei generații.
La nivel de design, clienții au la dispoziție cinci culori pentru caroserie și trei combinații a două culori, cele din urmă fiind împerecheate cu un plafon negru lucios.

Interiorul a primit o unitate multimedia cu ecran tactil, noul volan al mărcii și păstrează aspectul utilitar al generației precedente. Nu remarcăm un salt dramatic în materie de tehnologie, în special dacă îl comparăm cu un Duster, de exemplu. Încă din pozele de presă, remarcăm o transmisie manuală cu cinci rapoarte.

Specificațiile complete ale noului Jimny vor fi anunțate la începutul lunii iulie, în timp ce prețurile se lasă așteptate pentru toamnă. Livrările ar trebui să demareze până la finalul anului curent.

Previous post

VIDEO: Ce se întâmplă când un Jeep pierde o roată în mers

Next post

Șeful Audi a fost arestat în dosarul Dieselgate

No Comment

Leave a reply