Home»Noutati»Surpriza Dacia de la Geneva: O serie limitată pentru Sandero Stepway, Lodgy, Dokker și MCV

Surpriza Dacia de la Geneva: O serie limitată pentru Sandero Stepway, Lodgy, Dokker și MCV

0
Shares
Pinterest Google+

Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Geneva o ediție limitată a mai multor modele Stepway din gama sa. Aceasta are un nume diferit în funcție de piața pe care sunt vândute mașinile și oferă în premieră climatizare automată pe Logan MCV și Sandero.

Exteriorul noilor serii limitate de la Dacia vine cu o nouă nuanță, numită Beige Dune, oferită până acum doar pentru noua generație a lui Duster. Montanții portierelor au un ornament negru lucios pe care scrie Stepway, iar capacele oglinzilor laterale sunt și ele vopsite într-o nuanță lucioasă de negru, la fel ca ornamentele de pe montanții B.

Jantele de oțel de 16 inch primesc capace cu un design special, în două tonuri, care amestecă argintiu lucios cu negru lucios pentru a oferi un efect care imită jantele din aliaj cu finisaj ”diamond cut”. Acestea sunt oferite doar în anumite țări și vin peste jantele de oțel tăiate special pentru a fi acoperite doar cu acest model de capac.

La interior, seria limitată vine cu tapițerie neagră cu gri, oferită cu o cusătură contrastantă. Scaunele din față au numele Stepway brodat pe centrul spătarului. Toate fantele de aerisire ale sistemului de climatizare, precum și ornamentul panoului central vin cu ornamente crom satinat și decorații specifice.

În plus, covorașele de la bord au cusături gri, care se potrivesc cu tapițeria.
În Germania, seria limitată se numește Stepway Celebration, dar Belgienii o vor cumpăra sub numele de Urban Explorer. În Spania se numește Nomada, iar la Francezi are numele Advanced. Pentru Italieni, se va numi ”WOW”, iar în Portugalia este ”Stepway of Life”. În Maroc va fi denumită Privilege, la fel ca în Algeria. Clienții din Turcia o vor recunoaște sub numele ”Style”, pe când în Elveția este numită ”Unlimited”.
Ediția specială a modelelor Dacia lansată la Geneva se va numi Black&White în România, la fel ca în țările adriatice.

Separat de această ediție specială, modelul Lodgy primește un sistem nou de scaune pentru cel de-al treilea rând. Acesta se numește Smart Seats și permite plierea individuală a celor două locuri de pe ultimul rând. Mai mult decât atât, respectivele scaune pot fi scoase din mașină separat, lăsate pe spate, sau pliate după necesități.

Previous post

Kia Soul va primi o nouă generație în acest an

Next post

Volvo XC40 este Mașina Anului 2018 în Europa

No Comment

Leave a reply