Home»Noutati»Diverse»SunRace Open, cel mai important concurs de SUP din Romania

SunRace Open, cel mai important concurs de SUP din Romania

0
Shares
Pinterest Google+

Sambata, 30 iulie, incepand cu ora 11, pe plaja H2O din Mamaia se desfasoara cea de a IV-a editie a cupei SunRace, cel mai important eveniment de stand up paddle din Romania.

Sportul este catalogat ca fiind nou, iar popularitatea sa creste pe intreg globul, fiind practic o derivare a surfingului. Pe o placa de SUP aventura ti-o trasezi in functie de locul unde vrei sa mergi, insa pe langa calatoriile pe apa, exista si forma competitionala. Mergand in weekend pe plaja H2O veti vedea cum se distreaza concurentii inscrisi la clasele Pro, Amatori Baieti, Amatori Fete si copii. Sigur veti asista la evolutii spectaculoase pentru ca marele premiu de la fiecare categorie este o placa de SUP. Concursul este de tip Open, inscrierile sunt gratuite si cursa se va desfasura pe o distanta de 3000 de m cu 3 balize si start de pe plaja. Daca vor fi valuri se va face surfing stand up paddle la retur.
In functie de conditiile meteo cei de la SupAcademy, organizatorii SunRace si principalii promoteri ai paddle-ingului in Romania, au pregatit si o cursa pentru copii, distanta pe care acestia se vor intrece fiind de 800 de metri.

Previous post

Avtoros Shaman 8×8 - ATV-ul supradimensionat

Next post

Volkswagen Crafter în primele imagini oficiale

No Comment

Leave a reply