Home»Tehnica»Proiecte custom»Startech a făcut un Defender pe care ți-e milă să-l murdărești

Startech a făcut un Defender pe care ți-e milă să-l murdărești

0
Shares
Pinterest Google+

Land Rover Defender nu se mai fabrică de la începutul anului trecut, dar el este încă un proiect interesant pentru tunerii din toată lumea.

Nemții de la Startech au modificat un exemplar la cererea unui client, iar rezultatul a este motiv de mândrie pentru ei. Interiorul a fost dus la alt nivel în ceea ce privește materialele și finisajele, iar exteriorul a primit suficiente schimbări încât să nu mai vrei să mergi cu el prin pădure.

Un sistem audio Focal a fost instalat pentru a face călătoriile mai plăcute, iar podeaua are lemn adevărat. Tapițeria este integral din piele cusută manual, iar toate aceste detalii ne-ar tăia din elan dacă ar fi să trecem cu acest model printr-o baltă plină cu noroi.

Jantele au fost înlocuite cu unele de 18 inch, din aliaj, iar exteriorul a fost vopsit într-o nuanță custom de negru. Grila frontală este și ea custom, iar capota cea nouă și apărătorile de noroi sunt însoțite de un set de lumini suplimentare, semn că se vrea ieșirea de pe drumurile pavate. Prețul nu a fost precizat, așa cum se obișnuiește la proiectele custom.

Previous post

Shelby F-150 Super Snake: 750 CP pe un pick-up de fabrică

Next post

Un Jeep Renegade a primit o conversie pick-up. Iată rezultatul

No Comment

Leave a reply