Home»Aventura»Prin lume»Singur în jurul lumii pe motocicletă la 23 de ani – un nou record

Singur în jurul lumii pe motocicletă la 23 de ani – un nou record

0
Shares
Pinterest Google+

Motocicletele te îmbie la aventură, iar mulți s-au dus în jurul lumii pe două roți. Unii dintre ei au stabilit recorduri, pe când alții s-au întors acasă cu visul spulberat.

Din poveștile fericite o extragem pe cea a lui Kane Avellano, un britanic în vârstă de 23 de ani. El a deveni cel mai tânăr om care navighează în jurul lumii pe motocicletă. A făcut înconjurul lumii în opt luni și a trecut prin 35 de țări. Călătoria sa s-a întins pe aproape 52.000 de kilometri, mergând pe circumferința globului.

În mod norocos, a reușit să-și termine călătoria cu doar o zi înainte să împlinească 24 de ani, deci recordul sau poate fi doborât cu ușurință de un motociclist experimentat care are 21 sau 22 de ani și își face planurile de pe acum.

În loc de o motocicletă adventure touring sau enduro touring, el a mers pe un Triumph Bonneville. Modificările au fost minime: un tank bag și două genți de bagaje laterale. Călătoria de 233 de zile a implicat furtuni tropicale, mersul prin deșert, dormit pe marginea drumului și multă perseverență.

Englezul a avut suflet mare și a strâns bani pentru Unicef, organizație pe care vrea să o ajute cu toate puterile sale. Următorul lui pas? Un zbor solo în jurul lumii. Ambițios tânăr, nu-i așa?

Previous post

Volkswagen Amarok primește un interior custom de la Carlex

Next post

Chinezii de la Chery vin cu o marcă nouă și cu un SUV în Europa

No Comment

Leave a reply