Home»Noutati»Auto»SEAT Arona este gata să-i înfrunte pe Juke și Captur

SEAT Arona este gata să-i înfrunte pe Juke și Captur

0
Shares
Pinterest Google+

SEAT a prezentat oficial cel de-al doilea SUV din gama sa, Arona. Debutul public are loc în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Modelul este încadrat în clasa mică, ceea ce înseamnă că este rivalul lui Captur, 2008, Juke, EcoSport, Kona, Stonic și al celorlați jucători din segment. Vorbim despre o platformă tehnică preluată de la Ibiza, denumită MQB A0 între ușile închise ale concernului Volkswagen.

Clienții vor avea de ales între 10 culori de caroserie și motorizări care ajung până la 150 CP. Arona este cu 7,9 cm mai lung decât Ibiza, dar și mai înalt cu 9,9 cm decât donatorul de platformă. Pe scurt, interiorul său este mai spațios, atât pentru pasageri, cât și pentru bagajele lor.

Portbagajul are un volum de 400 de litri, mai mult decât la un hatchback din segmentul din care face parte acest model. Nu este menționată tracțiunea integrală nici măcar ca echipament opțional, dar clienții de crossovere nu sunt atât de interesați de acest subiect.

Gama va include atât motorizări benzină turbo, cât și diesel-uri, toate respectând cele mai recente cerințe ale normei Euro6. Cel mai puțin puternic motor dezvoltă 95 CP și are o cilindree de un litru. Transmisiile oferite sunt manuale cu șase trepte sau DSG-uri cu șapte rapoarte. Vârful de gamă are și un sistem de dezactivare a cilindrilor pentru a economisi carburant și în mers, nu doar la staționarea la semafor.

Previous post

VIDEO: Tesla Model X trece prin testul elanului în Spania

Next post

Dacia revine la Festivalul Vitezei de la Goodwood din Regatul Unit

No Comment

Leave a reply