Home»Noutati»Salonul Auto București – Spring Edition: 10-13 mai la Romexpo

Salonul Auto București – Spring Edition: 10-13 mai la Romexpo

0
Shares
Pinterest Google+

Salonul Auto București – Spring Edition va fi derulat în perioada 10-13 mai 2018. Vorbim despre continuarea ediției de primăvară a evenimentului, iar aceasta va avea în continuare latura de lifestyle și street food.

Pe lângă modele 4×4, vehicule ecologice, mașini de familie și automobile sport, organizatorii vor aduna la Romexpo pe aleea centrală și echipamente de camping, accesorii auto, companii specializate în tuning și case de vacanță mobile. În plus, va exista și un festival de street food, care va fi concentrat pe food truck-uri, adică echivalentul pe roți al unui restaurant.

Vorbim despre cea de-a treia ediție a SAB Spring Edition, un eveniment gândit pentru întreaga familie, nu doar pentru pasionații de automobile. Adică vei putea să și mănânci ceva gustos, nu doar să te uiți la mașini și motociclete într-un weekend din luna mai care se anunță a fi însorit.

Sunt așteptați aproximativ 40.000 de vizitatori, cărora li s-au pregătit demonstrații de drift și o zonă dedicată pentru test drive, în caz că sunteți interesați de o mașină nouă. Revista 4×4 adventure este partener media al acestui eveniment.

Previous post

Mazda CX-5 conduce vânzările mărcii în România în primul trimestru al anului

Next post

Kia a câștigat trei premii Red Dot pentru design auto

1 Comment

  1. […] SAB – Spring Edition & Street Food Park 2018 va avea loc în weekend-ul 10-13 mai la Romexpo. […]

Leave a reply