Home»Noutati»Salonul Auto București & Accesorii 2019: urmează ediția 26

Salonul Auto București & Accesorii 2019: urmează ediția 26

0
Shares
Pinterest Google+

Organizatorii Salonului Auto București & Accesorii au anunțat data la care va avea loc ediția cu numărul 26.

Vorbim despre un eveniment cu tradiție și care a reprezentat pentru mulți primul contact cu o expoziție auto de mare anvergură. Ediția cu numărul 26 va avea loc la Romexpo în perioada 10-20 octombrie 2019.

Odată cu stabilirea unei date, organizatorii au deschis lista de înscrieri pentru expozanți. Există deja companii care au confirmat prezența încă de acum, dar încă sunt locuri pentru cei care vor să-și prezinte produsele unui public numeros în cadrul platformei de business numărul unu în domeniul auto din România.

Va fi o zonă dedicată mobilității electrice, unde vor fi expuse vehicule hibride și electrice de la mai multe mărci care activează în domeniu. Nu lipsesc bicicletele, scuterele, trotinele electrice și motocicletele.

Totodată, expoziția va avea echipamente de service, utilaje, componente și accesorii auto, sisteme audio și de navigație, diverse echipamente de tuning și mai multe workshop-uri pentru cei care lucrează în acest domeniu.

Nu vor lipsi nici societățile de leasing, societățile de asigurare, companiile specializate în semnalizare rutieră și numeroase mărci care vând autoturisme, autovehicule utilitare ușoare și grele, vehicule de teren și mașini clasice. Practic, ai ce vedea la SAB & Accesorii 2019.

Revenim cu informații suplimentare odată ce se va apropia ziua în care se va deschide ediția 2019 a Salonului Auto București & Accesorii.

Previous post

A apărut numărul 24 al revistei 4x4 Adventure!

Next post

VIDEO: Suzuki Jimny la testul elanului - la mustață

No Comment

Leave a reply