Home»Noutati»SAB Spring Edition are loc în weekend-ul 10-13 mai

SAB Spring Edition are loc în weekend-ul 10-13 mai

0
Shares
Pinterest Google+

SAB – Spring Edition & Street Food Park 2018 va avea loc în weekend-ul 10-13 mai la Romexpo.

Vorbim despre ediția de primăvară a Salonului Auto București, un eveniment care are loc și în toamnă. Deschiderea oficială este programată în data de 10 mai, la ora 12, în fața Pavilionului Central de la Romexpo. În prima zi, programul va fi până la ora 20:00. Accesul se face pe la Poarta B și costă 20 de lei pentru adulți. Parcarea la Romexpo costă 3 lei pe oră, iar accesul copiilor sub șapte ani și al persoanelor cu dizabilități este gratuit.

Organizatorii anunță o prezență puternică a vehiculelor electrice și hibride, care vor fi reprezentate de mai mulți dealeri și importatori care au răspuns favorabil la invitația lor. Printre mărcile care vor fi reprezentate aici se numără Alfa Romeo, Hyundai, Jaguar, Jeep, Land Rover, Lada, Mercedes-Benz, Opel, Mitsubishi și Volvo.

În total, vor fi peste 200 de modele expuse la acest eveniment, așa că aveți ocazia perfectă să prospectați piața dacă vreți să vă cumpărați o mașină nouă sau daor să vedeți cum arată ultimele lansări ale producătorilor care au răspuns favorabil la invitația organizatorilor. Totodata, puteți urmări câteva spectacole de drift ale celui mai mare club dedicat din Bulgaria, care vor fi acompaniate și de sportivii români din acest sport.

Din seria modelelor pe care nu le vedem prea des pe la saloanele auto, marca Lada va avea un stand care va include Vesta, 4×4 Urban și 4×4 Pack. Ultimele două sunt variantele redenumite ale lui Niva, un model cu peste 40 de ani de carieră.

SAB nu va fi doar despre mașini, fiind prezente și companii specializate în unelte, dar și dealeri moto și specialiști dedicați pasiunii pe două roți. La fel ca la edițiile anterioare ale SAB Spring Edition, anul acesta va fi amenajat și un Street Food Park, adică o zonă în care sunt prezente mai multe food truck-uri. Vorbim despre adevărate restaurante pe patru roți, care își propun să servească preparate ieșite din comun și livrate în mâinile clienților cât mai repede posibil.

Revista 4×4 adventure este partener media al acestui eveniment. În zilele de vineri și sâmbătă, adică 11-12 mai 2018, SAB – Spring Edition este deschis între 10:00 și 20:00. Duminică, 13 mai, expoziția va fi deschisă de la 10 la 18.

 

Previous post

VIDEO: Mercedes-Benz Clasa X trece prin testul elanului

Next post

Plasan Yagu - un side-by-side pentru grănicerii din lumea întreagă

2 Comments

  1. […] 4×4 Adventure – SAB SPRING EDITION ARE LOC ÎN WEEKEND-UL 10-13 MAI […]

  2. […] 4×4 Adventure – SAB SPRING EDITION ARE LOC ÎN WEEKEND-UL 10-13 MAI […]

Leave a reply