Home»Aventura»Prin lume»România a obținut locul 13 la Campionatul Mondial al Tăietorilor de Lemne

România a obținut locul 13 la Campionatul Mondial al Tăietorilor de Lemne

0
Shares
Pinterest Google+

România a încheiat ediția 2017 a Campionatului Mondial al Tăietorilor de Lemne STIHL Timbersports pe locul 13.

Competiția a fost derulată în weekend-ul anterior la Lillehammer, Norvegia, iar echipa a reușit să se apropie de performanța de anul trecut. Concurenții români sunt fericiți că au reușit să surclazeze rivali cu experiență vastă în domeniu, care vin din țări precum Olanda, Marea Britanie și Belgia.

Lotul României la STIHL Timbersports 2017 a fost format din Szilard Cser, Ionel Mariniță, David Balazsi, Nagy Botond și Dan Petrescu. Cel din urmă a concurat și la proba de individual.
Echipa românească se declară încântată de rezultat și plănuiește să-și depășescă rezultatul la ediția din 2018. Anul acesta, premiul cel mare a fost câștigat de Noua Zeelandă, urmată de Polonia și Australia. Neozeelandezul Jason Wynyard a câștigat proba de invidivual pentru a noua oară, în timp ce singurul sportiv român înscris s-a clasat pe locul 17 din 22.

Între timp, țara noastră a ajuns pe lista țărilor eligibile pentru a organiza un campionat mondial, iar asta s-ar putea întâmpla în 2020. Până atunci, există posibilitatea derulării STIHL Timbersports Champions Trophy în România în 2019, dar avem nevoie de un oraș organizat care să pună la dispoziție un spațiu dedicat și să aibă și posibilități de cazare pentru toți sportivii implicați.

Previous post

Cupa Zimbrul 2017 are loc în weekend-ul 9-12 noiembrie

Next post

Mercedes-Benz Clasa G primește o variantă de adio - Limited Edition

No Comment

Leave a reply