Home»Off-road»Evenimente offroad»Retromobil Fest 2017: 104 concurenți s-au întrecut la ATA

Retromobil Fest 2017: 104 concurenți s-au întrecut la ATA

0
Shares
Pinterest Google+

Academia Titi Aur a găzduit în weekend-ul 8-9 iulie 2017 cea de-a doua ediție a Retromobil Fest, iar organizatorii sunt încântați de rezultat.

Lista de înscriși avea 80 de participanți cu câteva zile înainte de eveniment, dar 104 concurenți au ajuns la linia de start. Reprezentanții Retromobil Club România, organizatorii acestui eveniment, sunt încurajați de situație și vor să transforme totul într-un festival internațional.

Schimbarea majoră față de editia 2016 a fost introducerea unei probe de trial off-road pentru vehicule 4×4 istorice, o expoziție cu vânzare de vehicule clasice și piese, precum și accesorii, servicii și altele.

Echipajul câștigător la general a fost format din Mirela Bucovicean și Georgiana Gologan, iar ele au concurat pe un Porsche 911 din 1969. Premiul lor a fost un curs Porsche on Track pe circuitul de Formula 1 de la Istanbul.

Celelate două premii, constând în participarea la același curs, au fost acordate lui Mihai Popescu și Dan Cazacu. Primul dintre ei a reușit să urce pe podiul la toate cele patru categoriile în care a concurat, o performanță care l-a făcut eroul evenimentului în ochii organizatorilor și ai publicului.

Previous post

Campionatul Național de Off Road merge la Târgoviște pe 20-23 iulie

Next post

Pegas a intrat pe piața electricelor cu Suprem Dinamic și Scandal

No Comment

Leave a reply