Home»Off-road»Actiuni umanitare»Rescue 4×4 a început colaborarea cu ISU București-Ilfov

Rescue 4×4 a început colaborarea cu ISU București-Ilfov

0
Shares
Pinterest Google+

Rescue 4×4 și Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov au demarat colaborarea pentru a sări în ajutorul celor care rămân împotmoliți în zăpadă pe aria județului Ilfov și a împrejurimilor.

Știți deja că asociația Rescue 4×4 este partener al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, iar alerta de cod portocaliu de vreme rea a fost momentul potrivit pentru ca aceștia să fie chemați la ISU pentru a pune la cale metodele prin care îi pot ajuta pe automobiliștii care au rămas înzăpeziți pe drumurile publice și nu numai.

Salvatorii voluntari de la Rescue 4×4 s-au angajat să îi ajute pe cei de la ISU de câte ori va fi nevoie, punând la dispoziție atât timpul lor, cât și vehiculele pe care le dețin. Salutăm inițiativa acestora și vă dorim să nu aveți nevoie de ajutor nici în acest sezon rece.

Dacă sunteți nevoiți să plecați la drum, asigurați-vă că aveți mai mult decât suficient carburant pentru călătoria planificată și că vehiculul pe care îl conduceți are în portbagaj o lopată și material antiderapant, precum și alimente, apă, pături, cabluri de curent, o șufă, o lanternă și mai multe unelte și echipamente care ar putea fi utile în caz de urgență. 

Previous post

Alpina XD3: X3-ul cvadri-turbo diesel pe care nu-l face BMW

Next post

Jaguar E-Pace a debutat în România: start de 30.940 euro cu TVA inclus

No Comment

Leave a reply