Home»Noutati»Renault Arkana aduce primul SUV-Coupe de volum

Renault Arkana aduce primul SUV-Coupe de volum

0
Shares
Pinterest Google+

Renault Arkana este noul SUV al mărcii franceze, iar el va debuta întâi pe piața din Rusia.

Modelul este un SUV cu siluetă de coupe și reprezintă o premieră între producătorii de volum. Cu toate că a mai existat un asemenea model în această clasă în trecut, cei de la Renault au reușit să și facă un automobil atractiv.

Mai mult decât atât, avem un aspect care îi poate face pe designerii BMW și Mercedes-Benz geloși, deoarece Renault a reușit să capteze formele unui SUV cu siluetă de coupe mai bine decât cei doi producători premium din Germania și să le ofere la un preț semnificativ mai mic.

Spre deosebire de rețetele anterioare din segment, Renault a ales să opteze pentru o îmbinare dintre un SUV și un sedan. Este cea mai bună explicație pentru aceste forme în contextul în care capacul hayonului este mai lung decât la alte SUV-uri cu siluetă de coupe.

Pentru moment, nu avem detalii despre motorizări, dar Renault a specificat deja că va folosi cele mai puternice unități din gama actuală. Lansarea pe piață va avea loc în 2019 și Arkana va deveni un model global. Tracțiunea integrală va fi oferită în această gamă, dar nu a fost specificat pe ce motorizări.

Debutul lui Arkana a avut loc la Salonul Auto de la Moscova și exponatul din galeria foto reprezintă un prototip apropiat de producție.

Previous post

RAR vrea să ofere istoricul unei mașini rulate prin SMS

Next post

Lada 4x4 Vision: Conceptul unui nou SUV al rușilor

No Comment

Leave a reply