Home»Off-road»Evenimente offroad»Red Bull Romaniacs 2018 a ajuns la final: Cine sunt câștigătorii

Red Bull Romaniacs 2018 a ajuns la final: Cine sunt câștigătorii

0
Shares
Pinterest Google+

Ediția numărul 15 a celui mai dificil raliu hard enduro din lume s-a încheiat după patru zile de off-road.

Cei mai buni rideri de enduro extrem din lume s-au întrecut la Red Bull Romaniacs, iar cele cinci zile ale evenimentului au avut un câștigător surpriză. Vorbim despre sud-africanul Wade Young, în vârsta de 22 de ani. Manuel Lettenbichler și Jonny Walker au completat podiumul.

Lupta pentru victorie a fost destul de strânsă după standardele Romaniacs, primele două poziții fiind despărțite de doar două minute, o diferență mică după aproape 500 de kilometri de off-road. Wade Young a debutat la Romaniacs pe când avea doar 17 ani și a reușit acum să le aducă celor de la Sherco prima victorie din ultimul deceniu.

Până acum, Jonny Walker era cel mai tânăr câștigător de Romaniacs, iar el a reușit să ajungă pe cea de-a treia poziție a podiumului. Împreună cu Graham Jarvis, câștigătorul de anul trecut, Walker a dominat clasa Gold de la Romaniacs în ultimii șapte ani. În ultimii doi ani a abandonat, dar acum este pe prima poziție în clasamentul general al World Enduro Super Series datorită rezultatului din România.

Emanuel Gyenes, singurul rider care a terminat toate edițiile Red Bull Romaniacs, a terminat pe locul patru la clasa Silver. Norbert Jozsa, un alt rider din România, a încheiat Romaniacs 2018 pe locul 13 la clasa Gold.

Mulți dintre rideri au declarat la finalul evenimentului că urcările foarte lungi de pe traseu păreau fără sfârșit, iar ploile abundente din Carpații Meridionali le-au impus probleme tuturor participanților.

Podium Red Bull Romaniacs 2018 foto Mihai Stetcu Red Bull Content Pool

Foto> Red Bull Content Pool

Previous post

Agnita Free Spirits Ride 2018: Încă vă puteți înscrie

Next post

O nouă creștere a vânzărilor Kia în Europa

No Comment

Leave a reply