Home»Noutati»Diverse»Rechemare service pentru Toyota C-HR: Ar putea pierde o roată

Rechemare service pentru Toyota C-HR: Ar putea pierde o roată

0
Shares
Pinterest Google+

Toyota a anunțat o rechemare în service pentru C-HR, marcând al treilea recall anunțat în ultima lună.

Primele două vizau sistemul hibrid al unor modele ale mărcii, dar de data aceasta vorbim despre unul dintre crossoverelele sale, C-HR. Rechemarea vizează doar generația 2019 a modelului, adică doar vehiculele fabricate în a doua jumătate a lui 2018.

Camparea de rechemare în service a fost anunțată prin NHTSA, adică un organism de siguranță din Statele Unite ale Americii care se ocupă atât de rechemările în service, cât și de testele de siguranță.

Potrivit notificării de rechemare în service, Toyota a descoperit că există riscul ca una dintre roțile din spate să se despartă de vehicul în mers. Problema este legată de o strângere incorectă a șuruburilor care prind butcul roții. Nu a existat niciun accident cauzat de această problemă, dar cei de la Toyota vor să recheme în service toate vehiculele care ar putea fi afectate de situație.

În cazul în care vehiculele afectate au suferit de această problemă, cei de la Toyota vor înlocui întreg ansamblul butucului de roată de la puntea spate, pentru ambele părți ale vehicului. Pentru moment, rechemarea în service nu a fost anunțată și pentru alte piețe în afară de Statele Unite ale Americii, dar aceste rechemări în service sunt adesea anunțate inițial în SUA și apoi ajung să fie aplicate la nivel global.

Ca de fiecare dată când se anunță o rechemare în service, proprietarii modelului respectiv pot să contacteze un dealer al mărcii și să facă o interogare în privința unei campanii de rechemare pentru acel vehicul.

Previous post

Jeep Wrangler a debutat în România: Cât costă și ce motoare are

Next post

A apărut nr.22 al revistei 4x4 adventure!

No Comment

Leave a reply