Home»Noutati»Diverse»Ram 1500 Hydro Blue Sport, mai subtil ca niciodată

Ram 1500 Hydro Blue Sport, mai subtil ca niciodată

0
Shares
Pinterest Google+

Ram 1500, unul dintre pick-up-urile mărcii deținute de Fiat Chrysler Automobiles, a primit mai multe ediții speciale în cursul acestui an.

Cea mai recentă lansare din gamă se numește Hydro Blue Sport și arată de parcă ar fi un smurfmobil. Credem că nu este nevoie să mai explicăm de ce facem această afirmație, mai ales când avem o galerie foto care vă expune situația cât se poate de clar.
Cei de la Ram nu au specificat cine este în publicul țintă pentru un pick-up albastru ca un smurf, dar presupunem că nu au decis de la sine putere că această nuanță este cel mai tare lucru posibil pe care pot să-l ofere clienților și au deja o idee clară că este o culoare cerută de suficient de mulți oameni încât să-i justifice existența.

Nu vorbim despre oferirea acestei culori în paletă, ci despre o ediție dedicată nuanței respective. În orice caz, știm că pornește de la 47.500 de dolari în SUA și are o singură configurație – cabină simplă cu benă scurtă. Singura motorizare din ofertă este un V8 HEMI de 5.7 litri, care ar putea să te facă să zâmbești că ești printre cei 2.000 de oameni care și-au cumpărat un asemenea pick-up.

Fiat Chrysler Automobiles nu importă marca Ram în Europa, așa că va trebui să te descurci singur cu asta dacă îți dorești așa ceva. Sau poți să-ți colantezi actualul pick-up, dacă ai unul, pentru a obține o nuanță similară și să ai ceva unicat în lume.

Previous post

Honda Africa Twin primește o variantă optimizată pentru off-road

Next post

Toyota așteaptă evoluția sistemelor de conducere autonomă până să le ofere în serie

No Comment

Leave a reply